hits

3 JENTER 1 PLANET

FØLG OSS PÅ REISEN VÅR

FORBEREDELSER OG TANKER

 • Publisert: 04.01.2019, 23:33
 • Kategori: forberedelser
 • For en liten stund tilbake la vi ut et innlegg der vi sa at det kun var to måneder igjen til vi drar. Nå er det bare et par dager så sitter vi på Gardermoen, klar for å gi oss utpå noe vi har drømt om i lang tid. Etter nesten et år med hard jobbing og forbereding vil vi nå si at vi er klare for å si "på gjensyn" til trygge Sogndal og "hallo" til det fjerne utland. Vi bestilte turen i slutten av juli, og etter dette har vi jobbet som roboter for å få muligheten til å gjøre drømmen vår til virkelighet.

  Leni har tjent penger på å forberede pinnekjøttet og ribben til jul på Nortura. Og på sykehjemmet i Sogndal. Hun sier hun er veldig spent på hva turen har og by på ettersom hun aldri har dratt så langt og så lenge før. En ting jenta er sikker på, er at det blir en tur med mange flotte opplevelser, kulturer og inntrykk. Det hun kommer til å savne mest er fredagskveldene da familien er samla med en potetgull skål og en bra film på tv-en. Hun kommer også til å savne springvann. sengen og ikke minst katten "snacks".

  Anna har jobbet på omsorgssenter denne sommeren/høsten. Anna sier hun gruer seg litt med tanke på at alt er nytt, og hvor langt vekke "hjemme" er. Men tenker at når hun har kommet seg bort fra Norge, så var det tanken som skremte henne mest. Hun gleder seg veldig til å se de ulike landa som hun har jobbet hardt for nå i evig tid. Hun kommer til å savne kvelder med familien, sengen sin, badet sitt, besteforeldrene sine og ikke minst norsk mat! Anna har en stor sans for "bestas hjemmelagde kjøttkaker"

  Emilie har jobbet på omsorgssenter og i Stedje barnehage. Emilie gleder seg til alt som er nytt, hun gleder seg til nye folk og nye opplevelser. Jenta er veldig opptatt av å bli "tan", så en fin mørk hudfarge hadde vert en stor bonus for henne. Om hun skal si en ting hun gruer seg til så må det være å sove i telt i 16 dager midt i Afrika. Sist hun sov i telt er fire år siden på en plass som kalles "røvhaugane". De som er fra Sogndal kan bekrefte at dette ikke er mer enn 10 meter fra første boligfelt. Denne jenta kommer til å savne familien sin, den myke king size senga si, vennene sine og "bestas pokersuppe". 

   

  -E. 

   

   

   

 • Publisert: 04.01.2019, 23:33
 • Kategori: forberedelser
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar