hits

3 JENTER 1 PLANET

FØLG OSS PÅ REISEN VÅR

CAPE TOWN DAG 2!

 • Publisert: 10.01.2019, 01:05
 • Kategori: Cape town
 • For en dag! Dagen startet klokken 06:45 da Emilie lå våken og ventet på at sine to kamerater skulle lukke opp øynene og gjøre seg klar for andre dag i denne fantastiske byen. 07:30 lukket Anna og Leni øynene opp å planene for de eventyrlystne jentene kunne endelig begynne. Etter vi hadde spist frokost dro vi til den kjente stranden "Camps Bay". Her ankom vi kl.10, smurte oss godt med solkrem og starta bruningsprosessen. Lite visste vi at solen i Afrika var sterkere enn sterkest og klarte å forandre de tre søte jentene til tre røde tomater. Bruk sunblock! Men selv med 60 selgere pr. min og 900 afrikanske menn som synest de tre jentene fra Sogn så veldig interessante ut var stranden en veldig fin opplevelse. I godt selskap blir alt bra:) Etter å ha sprøstekt seg ved Atlanterhavet dro vi videre til et marked kallet "Green Marked". Her solgte de lokale hjemmelagde ting som smykker, maleri, tekstiler osv. Fint å se, men ble ikke noe kjøp dessverre. I rundt 17-tiden kom vi tilbake på hotellet. Vi dusjet bort sanden og gjorde oss klare for middag. Idag ville vi prøve lokalmaten fra en resturant kalla "african mama". Her var ALT på ekte afrikansk vis. Det ble en vågal bestilling fra jentene idag, da vi bestilte villsvin, struts, vortesvin, krokodille, antilope og kudu.

   

  Her ser du middagen vår idag. Favoritten til alle var krokodille, da dette smakte nesten som kylling.

   

  Denne masken er faktisk sykt spennende! Roomien vår kjøpte den på Green Market. Dette er passet Zulu-folket bruker for å komme seg inn i andre land. Hadde likt å sett reaksjonen til de på Gardermoen om vi hadde kommet med det hodet og sagt vi skulle til England. HAHA.

   

  Alle sier det er skummelt i Long Street for unge jenter på kveldene. Så vi holder sterkt sammen hele veien tilbake på hotellet.

   

  -E

   

 • Publisert: 10.01.2019, 01:05
 • Kategori: Cape town
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar